Lecsó gazdagon |
HOZZÁVALÓK: 12 zöldpaprika 8 paradicsom 2 pár virsli 1 fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 10-10 dkg füstölt szalonna és gomba 6 tojás 1-1 evőkanál olaj, pirospaprika és ételízesítő őrölt fehér bors só galuska ELKÉSZÍTÉS A szalonnát apró kockákra vágjuk, lepirtítjük, és a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a finomra vágott hagymát. Levesszük a tűzről, beletesszük a pirospaprikát, a paradicsomhúst, és kb. 5 perc múlva az apró kockákra vágott paprikát. Zúzott fokhagymával, ételízesítővel, borssal, sóval ízesítjük, és majdnem puhára főzzük. Végül beletesszük a feldarabolt, bevagdosott virslit, a felszeletelt gombát, és még 5 percig főzzük. A felvert tojásokkal behabarjuk, úgy, hogy azért leve maradjon. Külön galuskával tálaljuk. |
Lecsó gazdagon
2009.07.10. 11:50 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr281238143
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.