HTML

együnk valamit

receptek,leírások,tuti kaják

Friss topikok

  • progizmo: Helló! Köszi a receptet! Egy kérdés: nem szárad ki a tészta túlságosan? Eddig próbáltam kukorical... (2011.07.04. 19:44) Tortilla vagy Nachos?

Linkblog

Archívum

Lecsó gazdagon

2009.07.10. 11:50 agi76

Lecsó gazdagon
HOZZÁVALÓK:

12 zöldpaprika
8 paradicsom
2 pár virsli
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
10-10 dkg füstölt szalonna és gomba
6 tojás
1-1 evőkanál olaj, pirospaprika és ételízesítő
őrölt fehér bors

galuska


ELKÉSZÍTÉS

A szalonnát apró kockákra vágjuk, lepirtítjük, és a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a finomra vágott hagymát. Levesszük a tűzről, beletesszük a pirospaprikát, a paradicsomhúst, és kb. 5 perc múlva az apró kockákra vágott paprikát. Zúzott fokhagymával, ételízesítővel, borssal, sóval ízesítjük, és majdnem puhára főzzük. Végül beletesszük a feldarabolt, bevagdosott virslit, a felszeletelt gombát, és még 5 percig főzzük. A felvert tojásokkal behabarjuk, úgy, hogy azért leve maradjon. Külön galuskával tálaljuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr891238143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása