HTML

együnk valamit

receptek,leírások,tuti kaják

Friss topikok

  • progizmo: Helló! Köszi a receptet! Egy kérdés: nem szárad ki a tészta túlságosan? Eddig próbáltam kukorical... (2011.07.04. 19:44) Tortilla vagy Nachos?

Linkblog

Archívum

erdészné gombája

2009.07.10. 11:39 agi76

 
 

Hozzávalók: 1 csomag szárított rókagomba, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 db paradicsom, 8-10 szem fekete és zöld olajbogyó, 1-1 db kisebb cukkíni és padlizsán, 1 evőkanál vaj, olaj, bazsalikom, só, bors.

 

A beáztatott gombát 30 percig főzzük sós vízben, leszűrjük. Az olajon megfonnyasztjuk a felaprított hagymát, majd rátesszük a lecsöpögtetett főtt gombát. 1-2 percig pirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott cukkínit, padlizsánt és az olajbogyókat, fűszerezzük, és végül belerakjuk a kockára vágott paradicsomot. Egyszer jól lepirítjuk, majd egy kanál vajjal dúsítjuk.

Tálalhatjuk tésztával, nokedlival vagy rizzsel és egy adag fejes salátával.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr431238108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása