Hozzávalók: 1 csomag szárított rókagomba, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 db paradicsom, 8-10 szem fekete és zöld olajbogyó, 1-1 db kisebb cukkíni és padlizsán, 1 evőkanál vaj, olaj, bazsalikom, só, bors.A beáztatott gombát 30 percig főzzük sós vízben, leszűrjük. Az olajon megfonnyasztjuk a felaprított hagymát, majd rátesszük a lecsöpögtetett főtt gombát. 1-2 percig pirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott cukkínit, padlizsánt és az olajbogyókat, fűszerezzük, és végül belerakjuk a kockára vágott paradicsomot. Egyszer jól lepirítjuk, majd egy kanál vajjal dúsítjuk.Tálalhatjuk tésztával, nokedlival vagy rizzsel és egy adag fejes salátával. |
erdészné gombája
2009.07.10. 11:39 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr711238108
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.