HTML

együnk valamit

receptek,leírások,tuti kaják

Friss topikok

  • progizmo: Helló! Köszi a receptet! Egy kérdés: nem szárad ki a tészta túlságosan? Eddig próbáltam kukorical... (2011.07.04. 19:44) Tortilla vagy Nachos?

Linkblog

Archívum

Ínyenc sertés egytál

2009.07.10. 11:49 agi76

Ínyenc sertés egytál
HOZZÁVALÓK:

50 dkg sütőtök (tisztitott)
30 dkg füstölt kolbász
20 dkg gomba
10 dkg füstölt szalonna
2 banán
2 szál újhagyma
2 gerezd fokhagyma
2 babérlevél
1 dl vörösbor
1 citrom (leve)
1 kávéskanál őrölt koriander
csipetnyi őrölt szegfűszeg
csipetnyi Cayenne bors
1 evőkanál cukor
őrölt bors



ELKÉSZÍTÉS

A kolbászt felkarikázzuk, a kockákra vágott szalonnával és a babérlevelekkel 5 dl vízben lassan felforraljuk, majd beleöntjük a bort, és kislángon pároljuk. A gombát vékonyan felszeleteljük, a sütőtököt kockákra vágjuk, és a kolbászhoz keverjük. Hozzáadjuk a citromlevet, a koriandert, a zúzott fokhagymát, a szegfűszeget, a cayenne borsot, a cukrot, és sóval, borssal ízesítjük. Újból felforraljuk, majd addig pároljuk, míg a zöldségek megpuhulnak. A banánokat felkarikázzuk, az ételhez keverjük, és 3-4 percig pároljuk. A felkarikázott hagymával megszórva tálaljuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr331238142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása