HTML

együnk valamit

receptek,leírások,tuti kaják

Friss topikok

  • progizmo: Helló! Köszi a receptet! Egy kérdés: nem szárad ki a tészta túlságosan? Eddig próbáltam kukorical... (2011.07.04. 19:44) Tortilla vagy Nachos?

Linkblog

Archívum

Erdeigombás-zöldséges borjúragu

2009.07.10. 11:44 agi76

Erdeigombás-zöldséges borjúragu
HOZZÁVALÓK:

40 dkg borjúcomb
5 dkg gyöngyhagyma
1 sárgarépa
10 dkg vegyes erdei gomba
2 különböző színű paprika
1 fej lilhagyma
1 evőkanál mustár
1 húsleveskocka
zöldfűszerek, őrölt bors, só


ELKÉSZÍTÉS

A felkockázott borjúhúst kevés olajban pirítsuk meg, majd sóval, borssal és zöldfűszerekkel ízesítsük. Szórjuk mellé a gyöngyhagymát, és a mustárral pirítsuk tovább. Engedjük fel húslevessel, és szakaszosan pároljuk. Amikor a hús már félig megpuhult, tegyük hozzá a sárgarépát, és ha a répa is félpuha, hozzátehetjük a felszeletelt gombát és a többi zöldséget is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr41238124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása