Erdeigombás-zöldséges borjúragu |
HOZZÁVALÓK: 40 dkg borjúcomb 5 dkg gyöngyhagyma 1 sárgarépa 10 dkg vegyes erdei gomba 2 különböző színű paprika 1 fej lilhagyma 1 evőkanál mustár 1 húsleveskocka zöldfűszerek, őrölt bors, só ELKÉSZÍTÉS A felkockázott borjúhúst kevés olajban pirítsuk meg, majd sóval, borssal és zöldfűszerekkel ízesítsük. Szórjuk mellé a gyöngyhagymát, és a mustárral pirítsuk tovább. Engedjük fel húslevessel, és szakaszosan pároljuk. Amikor a hús már félig megpuhult, tegyük hozzá a sárgarépát, és ha a répa is félpuha, hozzátehetjük a felszeletelt gombát és a többi zöldséget is. |
Erdeigombás-zöldséges borjúragu
2009.07.10. 11:44 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr491238124
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.