HTML

együnk valamit

receptek,leírások,tuti kaják

Friss topikok

  • progizmo: Helló! Köszi a receptet! Egy kérdés: nem szárad ki a tészta túlságosan? Eddig próbáltam kukorical... (2011.07.04. 19:44) Tortilla vagy Nachos?

Linkblog

Archívum

Zöldséges sajtburger

2009.07.01. 10:53 agi76

Zöldséges sajtburger
HOZZÁVALÓK:

20-20 dkg sárgarépa és karfiol
1 paradicsom
2 evőkanál majonéz
15 dkg reszelt ementáli sajt
4 szezámmagos hamburgerzsemle
őrölt bors



ELKÉSZÍTÉS

A sárgarépákat megtisztítjuk, lereszeljük. A karfiolt nagyon kicsi rózsákra szedjük, forrásban lévő, enyhén sós vízben 1 percig blansírozzuk, majd leszűrjük és lecsöpögtetjük. Összekeverjük a reszelt répát, a karfiolt és a kis kockákra vágott paradicsomokat a majonézzel meg a reszelt sajttal, közben megsózzuk, megborsozzuk. A zsemléket félbevágjuk, elosztjuk bennük a tölteléket, aztán alufóliába csomagoljuk a szendvicseket, és forró sütőben 5 percig sütjük. Amikor már kesztyűvel meg lehet fogni, kicsomagoljuk, és azonnal tálaljuk.

Jó tudni
Bármilyen zöldsaláta kitűnő köret ehhez az ételhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr561219659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása