Fűszeres kecskesajt krém | |
HOZZÁVALÓK: 15 dkg kenhető kecskesajt 1 gerezd fokhagyma 6 bazsalikomlevél 1-1 vőkanál olívaolaj és vörösborecet kakukkfű őrölt bors só ELKÉSZÍTÉS A fokhagymát és a hagymát apróra vágjuk, a bazsalikomleveleket felaprítjuk. Egy tálban villával összedolgozzuk a kecskesajtot, az olívaolajat és a borecetet, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, egy kávéskanál finomra vágott kakukkfüvet, és alaposan összekeverjük. Kakukkfűággal díszítjük, és a tálalásig hűtőben tartjuk.
|
Fűszeres kecskesajt krém
2009.07.01. 10:48 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr51219640
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.