Csirkés-currys raclette |
HOZZÁVALÓK: 70 dkg vékonyra szeletelt, filézett csirkemell 1 dl tejszín 20 dkg gouda sajt 1 alma citromlé csipetnyi curry őrölt bors só ELKÉSZÍTÉS A tejszínt a curryvel simára keverjük, borssal és sóval ízesítjük. A sajtot gyufaszál vékonyságú szeletekre vágjuk. Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, húsát felkockázzuk, és citromlével meglocsoljuk. Serpenyőben 1 adag húst és 1 kiskanál currys tejszínt 2 percig sütünk, majd hozzáadjuk az almakockákat. Az egészet pirosra sütjük. Barna kenyérrel vagy csatnival tálaljuk. |
Csirkés-currys raclette
2009.07.01. 10:46 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr511219635
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.