Töltött kenyér 2. |
HOZZÁVALÓK: 1 egész vagy 2 fél bagett 30 dkg darált hús 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 5 dkg mazsola 5 dkg zsemlemorzsa 1 tojás 1 dl tej őrölt bors só olaj, a sütéshez ELKÉSZÍTÉS A bagettet négy vagy két darabba vágjuk tetszés szerint, és a belsejét kivájjuk. A darált húst forró olajban átpirítjuk, majd hozzáadjuk a finomra vágott hagymát meg a zúzott fokhagymát, és együtt pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a tejbe áztatott és kinyomkodott kenyérbelet, a langyos vízben puhára áztatott mazsolát, és a tojást. A tölteléket alaposan összedolgozzuk, a kivájt kenyerekbe töltjük, a kenyereket alufóliába csomagoljuk, és közepesen meleg sütőben ropogósra sütjük. |
Töltött kenyér 2.
2009.07.01. 10:52 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr381219657
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.