Sárgabaracklekvár |
HOZZÁVALÓK: 58 dkg érett sárgabarack 35 dkg cukor 1 citrom (leve) ELKÉSZÍTÉS A leforrázott, lehéjazott, és kimagozott sárgabarackokat tegyük a kenyérsütő gép tartályába, és adjuk hozzá a cukrot meg a citromlevet. Csukjuk le a tetejét, és indítsuk el. Amikor elkészült a lekvár, még forrón töltsük üvegekbe, zárjuk le, és dunsztoljuk, majd hűtsük ki. Friss kalácsra kenve kiváló reggeli. |
Sárgabaracklekvár
2009.06.29. 12:40 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr411215392
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.