Cseresznyelekvár | |
4 db 5 decis üveghez HOZZÁVALÓK: 1 kg piros színű cseresznye 80 dkg zselésítő cukor 1 citrom ELKÉSZÍTÉS A cseresznyét megmossuk, lecsöpögtetjük, kimagozzuk, és kis darabokra vágjuk. A cukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a citrom levét. Tűzre tesszük, és felforraljuk, 4 percig főzzük, végül befőttesüvegekbe töltjük.
|
Cseresznyelekvár
2009.06.29. 12:39 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr771215386
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.