HTML

együnk valamit

receptek,leírások,tuti kaják

Friss topikok

  • progizmo: Helló! Köszi a receptet! Egy kérdés: nem szárad ki a tészta túlságosan? Eddig próbáltam kukorical... (2011.07.04. 19:44) Tortilla vagy Nachos?

Linkblog

Archívum

Gyuvecs

2009.06.26. 11:26 agi76

Gyuvecs

Hozzávalók (4-5 személyre):
60 dkg sertéspörkölt
20 dkg rizs
30 dkg zöldpaprika
30 dkg paradicsom
30 dkg padlizsán
3 dl tejföl
3 dkg vaj

A rizst főzd meg. Az előkészített padlizsánt, a meghámozott paradicsomot és a kicsumázott zöldpaprikát karikázd fel. Egy kivajazott tűzálló tálba teríts egy réteg rizst, tegyél rá paradicsomot, zöldpaprikát, padlizsánt, erre néhány kanál pörköltet, majd tejfölt és újra rizst. Folytasd ezt a rétegezést, amíg a hozzávalók tartanak, a tetejére tejföl és paradicsom maradjon. A maradék vajat morzsold a gyuvecs tetejére, és előmelegített forró sütőben süsd, amíg a teteje meg nem pirul.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr561209633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása