HTML

együnk valamit

receptek,leírások,tuti kaják

Friss topikok

  • progizmo: Helló! Köszi a receptet! Egy kérdés: nem szárad ki a tészta túlságosan? Eddig próbáltam kukorical... (2011.07.04. 19:44) Tortilla vagy Nachos?

Linkblog

Archívum

Libatepertős rakott tészta

2009.06.18. 09:41 agi76

Libatepertős rakott tészta
 


Hozzávalók 4 személyre:

- igény szerint zsemlemorzsa
- igény szerint vaj
- ízlés szerint őrölt bors
- ízlés szerint
- 3 dl tejföl
- 10 dkg libatepertő
- 3 db tojás
- 25 dkg penne
A tésztát bő, sós vízben félpuhára (aldente) főzzük. Hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük és lecsepegtetjük. Hozzáadjuk a tojásokat, a tejfölt és a megdarált libatepertőt. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, azután az egészet jól összekeverjük. A tésztát kivajazott, zsemlemorzsával meghintett formába töltjük, a tetejét elsimítjuk, és középmeleg sütőben, 35-40 perc alatt megsütjük. Frissen, forrón kínáljuk, de másnap,
hidegen is kitűnő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr21192653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása