HTML

együnk valamit

receptek,leírások,tuti kaják

Friss topikok

  • progizmo: Helló! Köszi a receptet! Egy kérdés: nem szárad ki a tészta túlságosan? Eddig próbáltam kukorical... (2011.07.04. 19:44) Tortilla vagy Nachos?

Linkblog

Archívum

Böllérköröm

2009.06.14. 13:22 agi76

Böllérköröm
 


Hozzávalók 4 személyre:

- ízlés szerint zsír
- 3 db tojás
- ízlés szerint fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 1 teáskanál majoránna
- 1 ízlés szerint őrölt bors
- ízlés szerint
- 50 dkg sertésmáj
- 2 db vöröshagyma
- 20 dkg füstölt szalonna
- 4 db köröm
A fűszeres főzővízben a megtisztított körmöket kb. 2 óra alatt puhára főzzük. Lecsepegtetve hűlni hagyjuk,
majd óvatosan kicsontozzuk. A szalonnát igen apróra vágjuk, kisütjük, majd a finomra vágott vöröshagymát
megfonnyasztjuk rajta. A kisebb csíkokra szelt májat rátesszük, megborsozzuk. Majoránnával és aprított
petrezselyem zöldjével fűszerezzük. Jól megpároljuk, majd lepirítjuk, kevés sóval meg a zúzott fokhagymával
ízesítjük, majd összekeverjük a 3 felvert tojással. Ezt a masszát a csontok helyére töltjük. A körmöket
egyenként jó szorosan betekerjük, összekötjük. Ne féljünk, nem fő szét! Minden darabot zsírral megkent alufóliába
csomagolunk. Tepsibe helyezve jól átpároljuk, majd a fóliát
széthajtva szép pirosra sütjük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr201184175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása