Sajtos túrókrémmel töltött színes paprikák |
HOZZÁVALÓK: 2-2 piros, zöld, sárga paprika 80 dkg tehéntúró 20 dkg krémsajt 2 tojás 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma őrölt kömény 1 csokor petrezselyem 1 dl olívaolaj só, őrölt bors ELKÉSZÍTÉS A megmosott paprikákat hosszában vágjuk félbe, és magozzuk ki. A töltelékhez a túrót tegyük keverőtálba, és villával törjük át. Adjuk hozzá a krémsajtot, a tojásokat, a felaprított vöröshagymát meg a zúzott fokhagymát. Sóval, borssal, köménnyel, petrezselyemmel fűszerezzük, és az egészet jól keverjük össze. A túrós tölteléket töltsük a paprikákba, majd a kiolajozott tepsiben helyezzük egymás mellé, és locsoljuk meg az olívaolajjal. 200 °C-os sütőben süssük pirosra, majd petrezselyemmel díszítve, forrón tálaljuk. |
Sajtos túrókrémmel töltött színes paprikák
2009.07.01. 10:51 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr61219652
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.