Párizsi szelet
Hozzávalók:
(sós) palacsintatészta
bors
só
olaj
A hússzeleteket a szélükön vagdald be, s mindkét oldalukon klopfold ki. Gyengén sózd és borsozd, mártsd palacsintatésztába, s bő forró olajban süsd pirosra.
Párizsi szelet
Hozzávalók:
(sós) palacsintatészta
bors
só
olaj
A hússzeleteket a szélükön vagdald be, s mindkét oldalukon klopfold ki. Gyengén sózd és borsozd, mártsd palacsintatésztába, s bő forró olajban süsd pirosra.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.