Túrós-pudingos krémes.
Hozzávalók:
8 tojásból kakaós piskótát sütünk.
Ha kihűlt kettévágjuk.
Krém:
25 dkg tehéntúró
5 ek.cukor
1 csom.van.pudingpor
1/2 lt. tej
1 ek.zselatin
1 reszelt citrom héja
1 csom. van. cukor
1/2 lt. HULALA tejszín
A pudindot összekeverjük a zselatinnal,cukorral,hozzáadjuk a tejet és kis lángon összeforraljuk,kihűtjük.
A túrót villával jól összetörjük,lehet paszírozni is,hozzádajuk a citromhéjat a van.cukrot és a kihűlt pudinggal összekeverjük.A tejszínből kemény habot verünk,felét belekeverjük óvatosan a túrós krémbe.Az egyik piskótalapra rákenjük a krémet,arra jön a megmaradt tejszínhab.Beborítjuk a másik piskótalappal és csokimázzal bevonjuk.Hűtőben jól kihütjük.
Tepsi mérete: 24 x 35 cm-es.)
túrós-pudingos krémes
2009.06.14. 13:04 agi76
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mitegyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr161184132
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
